Ο ισραηλινός στρατός ανέκτησε τη σορό ενός Ταϊλανδού ομήρου από τη Γάζα
Ο Ταϊλανδός όμηρος και η σύζυγός του
Hostage's Family Forum / APΤη σορό ενός Ταϊλανδού ομήρου που κρατούνταν από τη Χαμάς εντόπισε και ανέκτησε ο ισραηλινός στρατός, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς.
Ο στρατός του Ισραήλ ανέκτησε τη σορό του Ταϊλανδού ομήρου Ναταπόνγκ Πίντα, ο οποίος κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας μετά την επίθεση της Χαμάς εναντίον του ισραηλινού εδάφους στις 7 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς.
«Έπειτα από ειδική επιχείρηση του ισραηλινού στρατού και της υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας στην περιοχή της Ράφα επεστράφη στο Ισραήλ η σορός του Ναταπόνγκ Πίντα ο οποίος είχε απαχθεί από το κιμπούτς Νιρ Οζ στις 7 Οκτωβρίου» υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο Κατς.
Σύμφωνα με τον Ισραηλινό υπουργό, τη σορό του Πίντα κρατούσαν οι Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν, ενώ πρόσθεσε ότι η οικογένεια του ομήρου στην Ταϊλάνδη έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις.
Ο Πίντα ήταν εργάτης γης, απήχθη από το κιμπούτς Νιρ Οζ, μια μικρή κοινότητα στα σύνορα με τη Γάζας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ προς Χαμάς: Δεχτείτε την πρόταση συμφωνίας των ΗΠΑ αλλιώς θα εξοντωθείτε
To ΠΑΣΟΚ καλεί σε λογοδοσία το Υπερταμείο - Αίτημα στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής
10:44
Πρωτογενές πλεόνασμα 3,5 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο - Τα στοιχεία του προϋπολογισμού
10:41
Πέθανε η κόρη του ηθοποιού Μάρτιν Σορτ σε ηλικία 42 ετών
10:38
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29