«Μπλόκο» στην επικοινωνία του σκάφους «Madleen» - Επίθεση φοβάται το πλήρωμα πριν φτάσει στη Γάζα
Ακτιβιστές του Στολίσκου Ελευθερίας που πλέουν με το σκάφος Madleen στη Γάζα
AP Photo/Salvatore CavalliΤην επικοινωνία του σκάφους «Madleen» που πλέει προς τη Γάζα για να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια στον παλαιστινιακό λαό καταγγέλλει πως έχασε το πλήρωμα του Στολίσκου της Ελευθερίας, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ακτιβιστή Τιάγκο Αβίλα.
«Μόλις λάβαμε κάποια περίεργα νέα. Σύμφωνα με το tracker (που καταγράφει το στίγμα του πλοίου) δεν είμαστε 162 ναυτικά μίλια από τη Γάζα, όπου βρισκόμαστε, αλλά στο αεροδρόμιο της Ιορδανίας. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Όταν αρχίζουν να "πειράζουν" τις επικοινωνίες μας σημαίνει πως είτε προετοιμάζονται για αναχαίτιση είτε για επίθεση»
Συμπλήρωσε, δε, πως «τα ισραηλινά ΜΜΕ έχουν επιβεβαιώσει πως έχουν επιστρατευθεί ειδικές δυνάμεις» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης και Ανδρουλάκης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά (pics)
12:33
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
Ρόδος: Ανήλικoς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η μητέρα του
12:15
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
12:05