Γαλλία: Νεκροί βρέθηκαν δύο πυροσβέστες - Παγιδεύθηκαν σε φλεγόμενο κτήριο
Γάλλοι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Marceau Bellenger, SDIS76 via APΤραγική τροπή πήρε την Τρίτη (10/6) η αναζήτηση δύο πυροσβεστών μετά την κατάρρευση ενός φλεγόμενου κτηρίου τη Δευτέρα (9/6) στη Λαν της Γαλλίας καθώς εντοπίστηκαν νεκροί.
«Παρά τη σημαντική κινητοποίηση και την ενεργοποίηση εξειδικευμένων μέσων διάσωσης/εκκαθάρισης, οι δύο πυροσβέστες από την περιοχή βρέθηκαν νεκροί στα ερείπια», ανέφερε η νομαρχία σε ανακοίνωσή της.
Δύο πυροσβέστες, ηλικίας 23 και 24 ετών, αναζητούνταν από το βράδυ της Δευτέρας. Ανταποκρίνονταν σε μια «σοβαρή πυρκαγιά σε διαμέρισμα» όταν σημειώθηκε «κατάρρευση δομών» στο κτήριο. Όλοι οι κάτοικοι του κτηρίου το είχαν εκκενώσει.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετείχαν 168 πυροσβέστες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλη πυρκαγιά στο πανεπιστήμιο του Βιτέρμπο στην Ιταλία - Πυροσβέστες και καραμπινιέροι στο σημείο
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο νεκροί πυροσβέστες στη Ν. Κορέα από τις φωτιές - 20 πυρκαγιές στη χώρα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
ΔΙΕΘΝΗ
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
ΧΡΗΜΑ
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
ΧΡΗΜΑ