Νέο «μπαράζ» ρωσικών βομβαρδισμών στο Χάρκοβο - Τουλάχιστον δύο νεκροί, 60 τραυματίες
Επίθεση στο Χάρκοβο (φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Anatolii LysianskyiΤη ζωή σε δύο ανθρώπους στοίχισαν νέα ρωσικά πλήγματα στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/6) ενώ ακόμη 60 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
«Δεκαεπτά πλήγματα drones σε δυο συνοικίες εξαπέλυσαν» όπως ανακοίνωσε ο ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ιχόρ Τερέχοφ, ενώ έκανε γνωστό πως «πληροφορίες κάνουν ήδη λόγο για δυο νεκρούς».

Μεταφορά τραυματία μετά από πλήγμα στο Χάρκοβο
Ukrainian Emergency Service via APΚαταρρίφθηκαν 32 ουκρανικά drones
Στο μεταξύ, τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας 32 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Τα μισά από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από τη βόρεια περιφέρεια του Βορονέζ, ενώ τα υπόλοιπα αναχαιτίσθηκαν πάνω από τις περιφέρειες του Τουρσκ, του Ταμπόφ και του Ροστόφ, καθώς και πάνω από τη χερσόνησο της Κριμαίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου στο Telegram.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανοικοδόμηση της Ουκρανίας: Ελληνικό ενδιαφέρον για υποδομές και ενέργεια
Ορκίστηκαν στη Λαμία οι πρώτες γυναίκες εθελόντριες στο Στρατό
16:03
Παρελθόν ο β' Γύρος στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές - Υπερψηφίστηκε ο νέος κώδικας Τ.Α.
15:59
Μοτοσικλέτα πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Ηράκλειο – Με εγκαύματα 55χρονος
15:55
Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην γυναίκα του απειλώντας να τη σκοτώσει
15:43