Ο Μασκ τηλεφώνησε στον Τραμπ πριν εκφράσει «μεταμέλεια» για την κριτική που του άσκησε
O Ντόναλντ Τραμπ με τον Ίλον Μασκ στο Οβάλ Γραφείο στο Λευκό Οίκο
(AP Photo/Evan Vucci, File)Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει «ευγνώμων» για τη μεταμέλεια που εξέφρασε ο Ίλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «παρατράβηξε» την κριτική του εναντίον του μέχρι πρότινος στενού συμμάχου του.
«Ο πρόεδρος είδε την ανάρτηση που έκανε ο Ίλον σήμερα το πρωί και είναι ευγνώμων», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Η εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν είχε ξεκινήσει να επανεξετάζει κάποια από τις πολλές συμβάσεις που έχουν συνάψει οι εταιρείες του Μασκ με το ομοσπονδιακό κράτος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται τρεις πηγές, ο Τραμπ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Μασκ αργά το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε μετανιωμένος για κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Δεν διευκρίνισε ωστόσο σε ποιες αναρτήσεις αναφερόταν.
Μετά τη «μεταμέλεια» του Μασκ, ο Τραμπ είπε στην εφημερίδα New York Post: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που το έκανε αυτό».
Συνελήφθη 16χρονος στη Φλωρεντία για προπαγάνδα με τρομοκρατικό κίνητρο - Οι αναφορές στο ISIS
13:16
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο - Επιμένει η πίεση σε στέγαση και ενέργεια
13:06
ΣΤΑΣΥ: 29,4 χλμ. νέων σιδηροτροχιών στο Μετρό της Αθήνας - Σε τελικό στάδιο μεγάλο έργο αναβάθμισης
12:55
Τζέιμς Κάμερον: Υπονόησε ότι τελείωσε τα γυρίσματα των «ταινιών Avatar»
12:45