Νέα ανταλλαγή τραυματισμένων στρατιωτών Ρωσίας και Ουκρανίας - Η ανάρτηση Ζελένσκι
Ουκρανοί στρατιώτες ποζάρουν μετά την απελευθέρωσή τους στο πλαίσο ανταλλαγής κρατουμένων με τη Ρωσία
Ukrainian Presidential Press Office via AP (Αρχειου)Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη φάση ανταλλαγής βαριά τραυματισμένων στρατιωτών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Αναλυτικά η ανάρτηση Ζελένκσι:
«Σήμερα, οι πολεμιστές των Ενόπλων Δυνάμεων, της Εθνικής Φρουράς και της Συνοριοφυλακής μας επιστρέφουν στα σπίτια τους. Όλοι τους χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και σίγουρα θα λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Αυτό είναι ήδη το δεύτερο στάδιο της επιστροφής βαριά τραυματισμένων και σοβαρά ασθενών στρατιωτών.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να τους φέρουμε όλους πίσω από τη ρωσική αιχμαλωσία. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθούν να γίνουν δυνατές αυτές οι ανταλλαγές, ώστε ο καθένας από αυτούς να μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα του, στην Ουκρανία».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν αιχμαλώτους πολέμου
SPONSORED
Το επίσημο video game του Μουντιάλ 2026 θα κυκλοφορήσει δωρεάν από το Netflix
20:51
ΙΟΒΕ: Η καλή υγεία εξαρτάται από το υψηλό εισόδημα - Σοβαρές ακάλυπτες ανάγκες των πολιτών
20:41
Προφυλακιστέος ο 86χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του στα Τρίκαλα
20:32
ΚΚΕ: Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στο εξόφθαλμο παζάρι «νέων» και παλιών συστηματικών κομμάτων
20:23