Τραμπ: Το Ιράν πρέπει να κάνει συμφωνία - Οι επόμενες επιθέσεις θα είναι ακόμα πιο βίαιες
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μιλάει με δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου
AP Photo/Evan VucciΟ Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι στο Ιράν δόθηκε η μία ευκαιρία μετά την άλλη για να συνάψει συμφωνία. «Το Ιράν πρέπει να κάνει μια συμφωνία, πριν να μην απομείνει τίποτα, και να σώσει αυτό που κάποτε ήταν γνωστό ως ιρανική αυτοκρατορία», ανέφερε ο Τραμπ μέσω ανάρτησης στο Truth Social.
Σύμφωνα με το CNNi, ο Τραμπ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκευάζουν τον καλύτερο και πιο θανατηφόρο στρατιωτικό εξοπλισμό οπουδήποτε στον Κόσμο, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, και ότι το Ισραήλ έχει μεγάλο μέρος αυτού, με πολύ περισσότερο να είναι καθοδόν και ξέρουν πώς να τον χρησιμοποιήσουν.
Ορισμένοι Ιρανοί σκληροπυρηνικοί μίλησαν γενναία, αλλά δεν ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί. Είναι όλοι τους ΝΕΚΡΟΙ τώρα, και τα πράγματα θα χειροτερέψουν! Ορισμένοι Ιρανοί σκληροπυρηνικοί μίλησαν γενναία, αλλά δεν ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί. Είναι όλοι τους ΝΕΚΡΟΙ τώρα, και τα πράγματα θα χειροτερέψουν! Έχει υπάρξει ήδη πολύς θάνατος και καταστροφή, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για να τελειώσει αυτή η σφαγή, με τις επόμενες ήδη προγραμματισμένες επιθέσεις να είναι ακόμα πιο βίαιες».
Πύρινος Γολγοθάς για τη Δυτική Αττική – Μάχη για να κρατηθούν οι φλόγες μακριά από οικισμούς
23:39
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27
Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή μέλος της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
23:15
Ο «βρικόλακας» του Νιου Φόρεστ - Οι περίεργες τελετουργίες και τα νεκρά ζώα σε εκκλησίες
23:03