Ιράν: Αναφορές για εκρήξεις στην πόλη Ισφαχάν - Νέες «πύρινες» απειλές Χαμενεΐ
Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Office of the Iranian Supreme Leader via APΗ αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε «στόχους» στην Τεχεράνη, μετέδωσαν απόψε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ την ίδια ώρα, νέες απειλές εξαπέλυσε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε στην κεντρική Τεχεράνη όπου βρίσκονται η κατοικία του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και το προεδρικό γραφείο.
Λίγο νωρίτερα, το πρακτορείο Mehr News ανέφερε ότι ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν του κεντρικού Ιράν.
Χαμενεΐ: «Το Ιράν δεν θα μείνει στα ημίμετρα»
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ, σε ομιλία του είπε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα αφήσουν το Ισραήλ «αβοήθητο».
Ο Χαμενεΐ δήλωσε ότι το Ισραήλ «δεν θα μείνει αλώβητο» και ότι η Τεχεράνη «δεν θα προβεί σε ημίμετρα στην απάντησή της».
Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ πρόσθεσε ότι το ισραηλινό καθεστώς δεν θα βγει αλώβητο από αυτό το έγκλημα και διαβεβαίωσε το ιρανικό έθνος ότι δεν θα υπάρξει καμία αμέλεια σε αυτό το θέμα από πλευράς τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Τι σημαίνει αυτό για τον υπόλοιπο κόσμο
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09 Ιουνίου)
06:30
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή το Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
06:00
Δικαιοσύνη: Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία, δικαστικές αίθουσες από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
05:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου
04:00