Εντός των επόμενων λίγων ωρών το Ιράν θα εξαπολύσει καταστροφικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ
Έκρηξη πάνω από το Τελ Αβίβ κατά την ιρανική επίθεση
AP Photo/Leo CorreaΓια σφοδρή επίθεση στο Ισραήλ μέσα στις επόμενες ώρες κάνει λόγο η ιρανική τηλεόραση διακόπτοντας το πρόγραμμά της το βράδυ του Σαββάτου (14/6).
«Εντός των επόμενων λίγων ωρών το Ιράν θα εξαπολύσει ισχυρές και καταστροφικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ», μετέδωσε χαρακτηριστικά η ιρανική κρατική τηλεόραση.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε λίγο νωρίτερα ότι οι ιρανικές επιθέσεις δεν τελείωσαν και ότι το Ιράν έχει οπλοστάσιο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο Ισραήλ.
Ο εκπρόσωπος μάλιστα έδωσε οδηγίες για την ασφάλεια του κοινού, όπως το κλείσιμο σχολείων που θα παραμείνουν σε ισχύ ως τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ο υψηλόβαθμος σύμβουλος του αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ, Αλί Σαμχανί, υπέκυψε στα τραύματα που είχε υποστεί στους ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Παρασκευής (13/6), όπως επίσης μετέδωσαν ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Η Τεχεράνη απείλησε Αμερική, Βρετανία και Γαλλία με πλήγματα, αν αποδειχθεί ότι βοήθησαν το Ισραήλ, ενώ οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ιράν για τα πυρηνικά, στην Ιορδανία, ακυρώθηκαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μακρόν: Ζήτησε από τον πρόεδρο του Ιράν επιστροφή στις διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Νέο κύμα βομβαρδισμών του Ισραήλ στο Ιράν - Ενεργοποιήθηκε το αντιαεροπορικό σύστημα σε πόλεις
SPONSORED
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 λόγω σκηνής με γυμνή 13χρονη ηθοποιό
21:13
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβής γυναικών και ανδρών - 12 ερωταπαντήσεις
21:05
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο οδηγοί που «έπιασαν» 221 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ σε κόντρα
20:58
Μαρινάκης για αδειοδότηση περιφερειακών καναλιών: Ρυθμίζεται μία θεσμική εκκρεμότητα δεκαετιών
20:50