Τέξας: Η αστυνομία εκκένωσε το Καπιτώλιο της πολιτείας για «απειλή κατά των νομοθετών»
«Απειλή προς τους νομοθέτες» επικαλέστηκε η Αστυνομία του Τέξας το βράδυ του Σαββάτου (14/6) εκκενώνοντας το Καπιτώλιο της Πολιτείας και χώρους του στο Όστιν λόγω της προγραμματισμένης διαμαρτυρίας.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια διαμαρτυρία κατά του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο της πανεθνικής κινητοποίησης «NO KINGS» (σ.σ. χωρίς Βασιλείς) επρόκειτο να ξεκινήσει στο Τέξας στις 5 μ.μ. το Σάββατο (τοπική ώρα).
Ο συναγερμός σήμανε μετά τη διπλή δολοφονία στη Μινεσότα από πυρά ενόπλου που παρίστανε τον αστυνομικό και καταζητείται, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει λόγο για πολιτικά κίνητρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Μινεσότα: Πρώην υπάλληλος του κυβερνήτη, ο δράστης της δολοφονίας της Δημοκρατικής βουλευτού
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Μινεάπολη: Νεκρή από ένοπλη επίθεση βουλευτής και ο σύζυγός της -Άλλοι δύο τραυματίες
ΧΡΗΜΑ
Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για ανέργους: Ποιοι οι δικαιούχοι και πώς γίνεται η αίτηση
00:30
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην Αθήνα: Το ταξίδι της με τον σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς (pics)
23:59
ΔΙΕΘΝΗ
Μικρή νίκη για τους Ιταλούς παραγωγούς ζυμαρικών από τους δασμούς Τραμπ
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ο βασιλιάς είναι γυμνός αλλά... αντίστροφα: Νεαρός γδύθηκε μπροστά στον Ιάπωνα αυτοκράτορα (pics)
23:43
ΚΟΣΜΟΣ