Η Τεχεράνη κατηγορεί το Ισραήλ ότι στόχευσε «σκοπίμως» ένα κτίριο του ιρανικού ΥΠΕΞ
Καπνός σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Ιράν
AP Photo/Vahid SalemiΤο Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ σήμερα το βράδυ ότι στόχευσε «σκόπιμα» ένα κτίριο του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών στην Τεχεράνη, τρίτη μέρα της έναρξης εχθροπραξιών μεταξύ των δύο χωρών - ορκισμένων εχθρών.
«Το εγκληματικό ισραηλινό καθεστώς εξαπέλυσε μια βάναυση και εσκεμμένη επίθεση σε ένα από τα κτίρια του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται απέναντι από το Ινστιτούτο Πολιτικών και Διεθνών Σπουδών» στην Τεχεράνη, έγραψε με ανάρτηση στο X ο Σαϊντ Χατιμπζαντέχ , υφυπουργός Εξωτερικών, αναρτώντας μαζί ένα βίντεο που δείχνει ζημιές σε μια βιβλιοθήκη.
Ο υφυπουργός τόνισε ότι από την ισραηλινή επίθεση τραυματίστηκαν πολυάριθμοι πολίτες και εργαζόμενοι του υπουργείου.
ΚΟΣΜΟΣ
Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στο Μαρόκο - Τουλάχιστον 37 νεκροί (pics&vid)
13:02
ΚΟΣΜΟΣ
Μια έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες που «άνοιξαν» μουμιοποιημένο κροκόδειλο 3.000 ετών
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καρέ - καρέ η έφοδος του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στο ελληνικό πλοίο που μετέφερε τόνους κοκαϊνης
12:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι ανακοινώσεις Τσιάρα για τα αιτήματά τους - Διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια
12:58
ΚΟΣΜΟΣ