Μπαϊρού: Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμυνθεί όταν απειλείται η ύπαρξη του
Ο Φρανσουά Μπαϊρού
Ludovic Marin, Pool via AP«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμυνθεί όταν απειλείται η ύπαρξη του», δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Μπαϊρού εκτιμώντας ότι η απειλή του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν άμεση και ζωτικής σημασίας.
Ο Γάλλος πρωθυπουργός εκτίμησε ότι η σύγκρουση του Ισραήλ με το Ιράν μπορεί να έχει πελώριες συνέπειες σε ολόκληρο τον κόσμο, πρωτίστως δε στους τομείς της οικονομικής ανάπτυξης, της ενέργειας και της ασφάλειας.
«Ουδέποτε υποτίμησα τον κίνδυνο να αποκτήσει το Ιράν ατομική βόμβα και τις συνέπειες που θα μπορούσαν να υπάρξουν όχι μόνο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής αλλά και παγκοσμίως» είπε ο Γάλλος πρωθυπουργός και συνέχισε: «Το Ιράν έχει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσει ότι το Ισραήλ είναι στο στόχαστρό του και ότι επιδίωξή του είναι η καταστροφή αυτού του κράτους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολιτικοί τριγμοί στη Γαλλία μετά την πρόταση Μπαϊρού για δημοψήφισμα για τη δημοσιονομική εξυγίανση
Μακρόν: Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την οικονομική μας κυριαρχία
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
03:00
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νωρίτερα η υποβολή των αιτήσεων αποζημίωσης - Ποια η προθεσμία
02:00
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30