«Το Ιράν εξακολουθεί να έχει ικανότητες και πρόθεση να βλάψει το Ισραήλ», λέει ο ισραηλινός στρατός
Την ώρα που οι συγκρούσεις μεταξύ Ιράν και Ισραήλ συνεχίζονται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι το Ιράν εξακολουθεί να έχει τη βούληση και την ικανότητα να προκαλέσει ζημιά στο ισραηλινό έδαφος.
«Οι Ιρανοί εξακολουθούν να διαθέτουν τις ικανότητες και την πρόθεση να χτυπήσουν το εσωτερικό μέτωπο του Ισραήλ», δήλωσε η Effie Defrin, εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού (IDF).
«Εξαιρετικά σημαντική η συμπεριφορά σας στο εσωτερικό μέτωπο»
Σύμφωνα με το CNNi, ο Defrin πρόσθεσε ότι το Ιράν εκτόξευσε περίπου 30 πυραύλους προς το Ισραήλ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περισσότεροι αναχαιτίστηκαν, αλλά αρκετές τοποθεσίες χτυπήθηκαν, είπε.
«Η συμπεριφορά σας στο εσωτερικό μέτωπο είναι εξαιρετικά σημαντική. Επαναλαμβάνω και τονίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εφησυχαστεί», δήλωσε ο Defrin, προτρέποντας τους Ισραηλινούς πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες του IDF με στόχο τη «διάσωση ζωών».
Από την πρώτη του επίθεση σε ιρανικό έδαφος την Παρασκευή το πρωί, το Ισραήλ έχει στοχεύσει εγκαταστάσεις αποθήκευσης βαλλιστικών πυραύλων και εξέδρες εκτόξευσης του Ιράν, σε μια προσπάθεια να εξουδετερώσει την ικανότητα της Τεχεράνης να αντεπιτεθεί.
Την Δευτέρα 20/04 ξεκινούν οι αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ από τη ΔΥΠΑ - Ποιους αφορά
03:00
«Νταντάδες της γειτονιάς»: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα και ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
Κοινωνικός τουρισμός: Έως και 12 διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους
01:00
Fuel Pass: Έως τέλη Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις : Βήμα - βήμα η διαδικασία
00:30