Ισραήλ: Πλήξαμε 40 στρατιωτικούς στόχους στο δυτικό Ιράν
Ανανεώθηκε:
Καπνός υψώνεται πάνω από την Τεχεράνη μετά από ισραηλινούς βομβαρδισμούς
APΜπαράζ επιθέσεων εξαπέλυσε η Ισραηλινή πολεμική αεροπορία πλήττοντας περίπου 40 ιρανικούς στρατιωτικούς στόχους στο δυτικό Ιράν.
Περίπου 25 μαχητικά αεροσκάφη συμμετείχαν σε μια επιχείρηση όπου οι στόχοι περιελάμβαναν πυραύλους που στόχευαν το Ισραήλ, εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυραύλων και Ιρανούς στρατιώτες, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.
Ο Ισραηλινός Στρατός αναφέρει ακόμη, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας βομβάρδισε επίσης έναν ιρανικό εκτοξευτή βαλλιστικών πυραύλων Emad, ο οποίος ήταν έτοιμος για επίθεση στο Ισραήλ.
Οι IDF δημοσίευσαν πλάνα που δείχνουν την επίθεση στον εκτοξευτή Emad, καθώς και σε Ιρανούς στρατιώτες σε ένα σημείο εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων
Χιλιάδες Ιρανοί εγκαταλείπουν την Τεχεράνη
Έρημοί είναι οι δρόμοι της Τεχεράνης μετά την μαζική αποχώρηση χιλιάδων Ιρανών πολιτών.
Το Ισραήλ, επαναλαμβάνοντας μια τακτική που χρησιμοποιεί συχνά στη Γάζα, ζήτησε επίσης από τους κατοίκους της νοτιοδυτικής περιοχής της Τεχεράνης να εκκενώσουν την περιοχή, ώστε να μπορέσει να χτυπήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Όλα αυτά οδήγησαν σε μαζική φυγή από την Τεχεράνη. Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους που οδηγούν βόρεια.
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πρωτιά για τη ΝΔ - «Αδικαιολόγητος» ο πόλεμος στο Ιράν λένε οι πολίτες
21:23
Δένδιας: Οι Patriot στη Σ. Αραβία προστατεύουν το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών
21:12
Σε ισχύ τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό στη Μυτιλήνη - Τι προβλέπεται για ζώα, γάλα και κρέας
21:05
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί - Το Ιράν δεν έχει πλέον ικανότητα εμπλουτισμού ουρανίου
21:01