Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Θα πληρώσουν το τίμημα οι τύραννοι της Τεχεράνης»
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ronen Zvulun/Pool Photo via APΕυθείες απειλές εξαπέλυσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν σε νοσοκομείο της πόλης Μπερ Σαβά στο νότιο Ισραήλ.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δημοσίευσε στο X σχετικά με την επίθεση: «Σήμερα το πρωί, οι τρομοκράτες τυράννοι του Ιράν εκτόξευσαν πυραύλους κατά του νοσοκομείου Σορόκα στη Μπερ Σεβά και κατά του άμαχου πληθυσμού στο κέντρο της χώρας.
Θα πληρώσουν το τίμημα οι τύραννοι της Τεχεράνης».
Ίσραελ Κατς: Ο στρατός διατάχθηκε να εντείνει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ο ισραηλινός στρατός έχει διαταχθεί να ενισχύσει τις επιθέσεις του σε στρατηγικούς στόχους στην Τεχεράνη, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς.
Πρόσθεσε ότι ο στρατός έχει λάβει εντολή να εξαλείψει την απειλή για το Ισραήλ και να αποσταθεροποιήσει το «καθεστώς του αγιατολάχ»
Το Κρεμλίνο «απαντά» στη CIA: Έχουμε το αρχείο πτήσης ουκρανικού drone προς το σπίτι του Πούτιν
16:25
Στα «λευκά» ντύθηκαν τα νησιά - Εικόνες από το χιονισμένο τοπίο σε Λήμνο, Μυτιλήνη, Σαμοθράκη (pics)
16:12
Σε ισχύ οι «πράσινοι δασμοί» της ΕΕ: Ποια προϊόντα αφορούν και ποια η σημασία τους
16:00
Κραν Μοντανά: Το ΥΠΕΞ αναμένει ενημέρωση για το αν υπάρχουν Έλληνες στο σημείο της τραγωδίας
15:49