Αλληλεγγύη της Χεζμπολάχ στο Ιράν έναντι των ισραηλινών επιθέσεων και των αμερικανικών απειλών
Ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ του Λιβάνου εξέφρασε σήμερα την αλληλεγγύη του στο Ιράν έναντι των ισραηλινών επιθέσεων και των αμερικανικών απειλών, τονίζοντας πως το σιιτικό κίνημα θα κάνει «ό,τι θεωρεί κατάλληλο» για να αντιμετωπίσει «αυτήν την ειδεχθή αμερικανοϊσραηλινή επιθετικότητα».
Ο Ναΐμ Κάσεμ τόνισε πως η Χεζμπολάχ δεν μπορεί να είναι «ουδέτερη» στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, απαντώντας ουσιαστικά στην προειδοποίηση του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για τη Συρία, Τόμας Μπαράκ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είπε πως θα ήταν «πολύ κακή» τυχόν απόφαση του σιιτικού κινήματος να εμπλακεί στην περιφερειακή σύρραξη.
Η Χεζμπολάχ αποδυναμώθηκε σημαντικά από την ένοπλη σύγκρουση με το Ισραήλ πέρυσι, στη διάρκεια της οποίας αποδεκατίστηκε η ηγεσία της, σκοτώθηκαν χιλιάδες μαχητές της, ενώ τα προπύργιά της στο νότιο τμήμα του Λιβάνου και στα προάστια της Βηρυτού υπέστησαν μεγάλες καταστροφές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λευκός Οίκος: Το Ιράν μπορεί να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα σε «μερικές εβδομάδες»
Μετά τον Χαμενεΐ το χάος - Γιατί η απομάκρυνσή του μπορεί να έχει παγκόσμιες επιπτώσεις
Συγκίνηση και δέος στη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση - Εντυπωσίασαν άρματα, μαχητικά και drones - Μήνυμα Μητσοτάκη για «ενότητα και υπευθυνότητα» (pics&vid))
13:06
Τα νέα όπλα που παρουσιάστηκαν στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
12:43
Πύραυλος εξερράγη κοντά σε σταθμό παραγωγής ενέργειας στη Χαντέρα του Ισραήλ, πολλαπλές εκρήξεις στο Τελ Αβίβ - Στα «χέρια» του Ιράν το «σχέδιο 15 σημείων» των ΗΠΑ
12:25
Κακλαμάνης για 25η Μαρτίου: Να συνεχίσουμε το έργο των ηρώων με ευθύνη για μία πιο ισχυρή Ελλάδα
12:18