Κρεμλίνο: Η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε «άβυσσο αστάθειας και πολέμου»
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Anton Vaganov/Pool Photo via APΟ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε, την Παρασκευή, ότι η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε «άβυσσο αστάθειας και πολέμου» και πρόσθεσε πως «η Μόσχα ανησυχεί για τα γεγονότα και ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει έτοιμος να μεσολαβήσει, αν χρειαστεί».
Ερωτηθείς την Παρασκευή εάν η Ρωσία έχει θέσει όρια όσον αφορά αυτήν την κατάσταση, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι χώρες της περιοχής πρέπει να έχουν τα δικά τους όρια.
«Η Μόσχα θεωρεί ότι το Ισραήλ θέλει να συνεχίσει την στρατιωτική του δράση κατά του Ιράν προς το παρόν, αλλά η Ρωσία διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο
20:44
ΕΛΛΑΔΑ
Μυλοπόταμος: Νεκρός εντοπίστηκε 69χρονος στο χωράφι του
20:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχώρησε από το Κίνημα Δημοκρατίας η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα με βολές κατά Κασσελάκη
20:25
ΕΛΛΑΔΑ
Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα - Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια (vid)
20:20
ΕΛΛΑΔΑ