Κρεμλίνο: Η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε «άβυσσο αστάθειας και πολέμου»
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Anton Vaganov/Pool Photo via APΟ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε, την Παρασκευή, ότι η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε «άβυσσο αστάθειας και πολέμου» και πρόσθεσε πως «η Μόσχα ανησυχεί για τα γεγονότα και ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει έτοιμος να μεσολαβήσει, αν χρειαστεί».
Ερωτηθείς την Παρασκευή εάν η Ρωσία έχει θέσει όρια όσον αφορά αυτήν την κατάσταση, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι χώρες της περιοχής πρέπει να έχουν τα δικά τους όρια.
«Η Μόσχα θεωρεί ότι το Ισραήλ θέλει να συνεχίσει την στρατιωτική του δράση κατά του Ιράν προς το παρόν, αλλά η Ρωσία διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Bild: «Ανταρσία» στους Χριστιανοδομοκράτες - Θέλουν να διώξουν τον Μερτς
09:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Μαρινάκης: Στόχος μας η αυτοδυναμία - Δεν υπάρχουν δεύτερες και τρίτες εκλογές
09:23
CULTURE
Πολ ΜακΚάρτνεϊ: «Ακόμη συνομιλώ με τον Τζον Λένον όταν γράφω τραγούδια»
09:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παπαστεργίου: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες
09:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ