Κρεμλίνο: Η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε «άβυσσο αστάθειας και πολέμου»
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Anton Vaganov/Pool Photo via APΟ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε, την Παρασκευή, ότι η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε «άβυσσο αστάθειας και πολέμου» και πρόσθεσε πως «η Μόσχα ανησυχεί για τα γεγονότα και ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει έτοιμος να μεσολαβήσει, αν χρειαστεί».
Ερωτηθείς την Παρασκευή εάν η Ρωσία έχει θέσει όρια όσον αφορά αυτήν την κατάσταση, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι χώρες της περιοχής πρέπει να έχουν τα δικά τους όρια.
«Η Μόσχα θεωρεί ότι το Ισραήλ θέλει να συνεχίσει την στρατιωτική του δράση κατά του Ιράν προς το παρόν, αλλά η Ρωσία διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
ΚΟΣΜΟΣ
Τα τέσσερα πιο σπάνια είδη άνοιας που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν
08:30
ΚΟΣΜΟΣ
H NASA δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία της Γης από την αποστολή Artemis στο φεγγάρι
08:25
ΚΟΣΜΟΣ
Οι Ιρανοί δίνουν αμοιβή 60.000 δολάρια σε όποιον εντοπίσει τον Αμερικανό πιλότο (vid)
08:17
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: «Ανοιξιάτικη αλλαγή με απίστευτες ημέρες» μετά το άστατο σκηνικό του Σαββατοκύριακου - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα
08:08
ΚΟΣΜΟΣ