ΚΟΣΜΟΣ

Βρέφος γεννήθηκε με σπάνια ασθένεια και όψη 80χρονου

Βρέφος γεννήθηκε με σπάνια ασθένεια και όψη 80χρονου

Ένα περιστατικό που παραπέμπει περισσότερο στην ταινία 'The Curious Case of Benjamin Button', παρά στην πραγματικότητα σημειώθηκε στο Μπανγκλαντές, όπου βρέφος γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται προγηρία και έχει όψη ηλικιωμένου άνδρα.

Όπως αναφέρεται στη βρετανική Metro, την περασμένη Κυριακή ο Biswajit Patro και η σύζυγός του, Parul, καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερό τους παιδί. Όταν ολοκληρώθηκε ο τοκετός, οι γιατροί έμειναν άναυδοι αντικρίζοντας ένα βρέφος με ρυτίδες, ζάρες στο σώμα και ασυνήθιστα μάτια. Αντιλήφθηκαν αμέσως ότι είχαν να κάνουν με μια περίπτωση προγηρίας, όπου το βρέφος γεννιέται και αντί για τη φυσιολογική όψη ενός βρέφους, έχει αυτή ενός ηλικιωμένου.

Παρότι δεν πρόκειται σίγουρα για την πιο ευχάριστη εξέλιξη, ο Patro δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είναι πανευτυχείς.

1

«Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό και προφανώς και δεν νιώθουμε περίεργα ή άσχημα εξαιτίας της όψης του. Τον δεχόμαστε γι αυτό που είναι. Είχαμε ήδη μία κόρη και πλέον υπάρχει και γιος στο σπίτι. Γιατί να μη νιώθω χαρούμενος», τονισε ο πατέρας, ο οποίος πήρε από τους γιατρούς τη διαβεβαίωση ότι στα πρώτα τουλάχιστον στάδια της ζωής του, το παιδί δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Αναγνώρισαν, όμως, ότι υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το τι μέτρα πρέπει να πάρουν και τι θεραπεία θα πρέπει να ακολουθήσει το παιδί για να γιατρευτεί και να αποκτήσει φυσιολογική όψη.

2
3

Πηγή φωτό: Caters

ΔΗΜΟΦΙΛΗ