Ισραήλ: Οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως έπληξαν θέση της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα πως στη διάρκεια της νύκτας έπληξαν θέση της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ στην περιφέρεια της Νακούρα στο νότιο Λίβανο.
«Η θέση αυτή χρησιμοποιούνταν από τη 'Δύναμη Ραντουάν' της Χεζμπολάχ για να διεξάγει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ισραηλινών αμάχων και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των συμφωνιών ανάμεσα στο Ισραήλ και το Λίβανο», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις, διευκρινίζοντας ότι έλαβαν πληροφορίες γι' αυτή τη θέση «κυρίως ανακρίνοντας ένα τρομοκράτη της Χεζμπολάχ».
Τη νύκτα, ο ισραηλινός στρατός είχε επίσης ανακοινώσει πως έπληξε ένα «τρομοκράτη της Χεζμπολάχ» στο νότιο Λίβανο, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Χθες, Παρασκευή, ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς είχε προειδοποιήσει το σιιτικό λιβανικό κίνημα «συμβουλεύοντάς» το να αποφύγει να επέμβει στον πόλεμο με το Ιράν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξανάνοιξαν οι εναέριοι χώροι Ιορδανίας, Συρίας και Λιβάνου
Οδηγία ΥΠΕΞ για τις μετακινήσεις Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται σε Ιορδανία και Λίβανο
Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος στην Τουρκία - Μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου της Λιβύης
21:14
Ιταλία: Νεκρός βρέθηκε ο Νορβηγός πρωταθλητής Ευρώπης του Διάθλου, Σίβερτ Γκούτορμ Μπάκεν
21:10
Βίντεο ντοκουμέντο από το ρεσάλτο Γάλλων κομάντος στο αλιευτικό του Έλληνα «Εσκομπάρ»
21:00
Αγρότες: Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο Ηρακλείου Κρήτης - Τα αιτήματά τους (vid)
20:51