Ο Τραμπ συγκαλεί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για την αποτίμηση της επίθεσης στο Ιράν
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, δεξιά, κάθονται στην Αίθουσα Επιχειρήσεων, του Λευκού Οίκου, το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025.
The White House via APΟ πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να συγκελέσει το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας τη Δευτέρα, προκειμένου να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των αμερικανικών επιθέσεων σε πυρηνικούς στόχους του Ιράν.
Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη, καθώς η Ουάσινγκτον εξετάζει τα επόμενα βήματα σε ένα ολοένα και πιο ρευστό και επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο στη Μέση Ανατολή.
Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ προκάλεσαν «μνημειώδεις ζημιές» στις εγκαταστάσεις του προγράμματος πυρηνικής ενέργειας του Ιράν που βομβάρδισαν, επανέλαβε χθες ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω Truth Social.
«Μνημειώδεις ζημιές υπέστησαν όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, όπως δείχνουν δορυφορικές εικόνες. Απόλυτος αφανισμός είναι ο ακριβής όρος! Οι μεγαλύτερες ζημιές έλαβαν χώρα πολύ κάτω από το επίπεδο του εδάφους. Κατευθείαν στο στόχο», τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, προσθέτοντας τρία θαυμαστικά.
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την 11η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
03:00
«Αντίστροφη μέτρηση» για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία - Πότε είναι οι επόμενες αργίες
02:00
Πώς θα κάνετε αίτηση για το Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
01:00
Τέλος στις σφραγίδες στα διαβατήρια - Τι αλλάζει στα ταξίδια εντός Ευρώπης
00:30