Το Ισραήλ δημοσιοποίησε φωτογραφία ιρανικού πυραύλου που εκτοξεύθηκε στην εκεχειρία
Το Ισραήλ δημοσίευσε μια εικόνα που, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, απεικονίζει έναν ιρανικό πύραυλο που εκτοξεύθηκε κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας.
«Το Ιράν συνεχίζει να δείχνει την πραγματική του φύση ως τρομοκρατικό κράτος και περιφερειακή απειλή», αναφέρει η λεζάντα.
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν αναφέρει ότι η Τεχεράνη αρνείται τις αναφορές ότι παραβίασε την εκεχειρία.
Η εντολή του υπουργού Άμυνας στον ισραηλινό στρατό
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ισραέλ Κατς δήλωσε σήμερα (24/3) ότι διέταξε τον στρατό να απαντήσει με σφοδρότητα στην παραβίαση, όπως τη χαρακτήρισε, από το Ιράν της συμφωνίας εκεχειρίας έπειτα από 12 ημέρες πολέμου.
«Με δεδομένη την κατάφωρη παραβίαση από το Ιράν της εκεχειρίας την οποία ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ – με την εκτόξευση πυραύλων προς το Ισραήλ- και με βάση την πολιτική της ισραηλινής κυβέρνησης να απαντά με σφοδρότητα σε οποιαδήποτε παραβίαση, έδωσα εντολή στις IDF (ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις) … να συνεχίσουν τις υψηλής έντασης επιχειρήσεις εναντίον στόχων του καθεστώτος και της τρομοκρατικής υποδομής στην Τεχεράνη», τόνισε ο Κατς.
Η εντολή δόθηκε αφού ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντόπισε πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν να κατευθύνονται στο Ισραήλ.
Φωτιά στην Φρεγάτα Νέαρχος στις εγκαταστάσεις της Naval Group – Αναφορές για υλικές ζημιές
18:35
Την παραίτησή του από τη Βουλή των Λόρδων στη Βρετανία θα υποβάλει αύριο ο Πίτερ Μάντελσον
18:24
Τα μωρά των γιγάντιων δεινοσαύρων ήταν εύκολη λεία για τους θηρευτές της Ιουρασικής εποχής
18:13
Γεραπετρίτης: Η υπεράσπιση της πολυμέρειας και του Διεθνούς Δικαίου είναι κρισιμότερη από ποτέ
18:02