Στάρμερ: «Πρέπει να αποκατασταθεί η κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ιράν και το Ισραήλ»
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ
Leon Neal/Pool via APΟ βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν και το Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψουν στην κατάπαυση του πυρός και να αποκλιμακώσουν τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή, μετά τη δήλωση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι αμφότερες οι πλευρές παραβίασαν την εκεχειρία στη σύγκρουσή τους.
«Θέλω η κατάπαυση του πυρός να συνεχισθεί και γι' αυτό, προφανώς, όσο συντομότερα επιστρέψουμε σ' αυτή, τόσο το καλύτερο. Και αυτό είναι το μήνυμα που συζητώ με άλλους ηγέτες σήμερα», δήλωσε ο Στάρμερ στους δημοσιογράφους φθάνοντας στην Ολλανδία για τη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ.
«Είναι ανάγκη να επιστρέψουμε σ' αυτή την κατάπαυση του πυρός, κάτι που είναι συνεπές μ' αυτά που έλεγα εδώ και αρκετό καιρό περί αποκλιμάκωσης», πρόσθεσε.
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16