ΗΠΑ: Κίνδυνος τερματισμού συνομιλιών με τη Ρωσία για το ζήτημα της Συρίας
Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα διακοπής συνομιλιών με τη Μόσχα για το ζήτημα της Συρίας, όπως ανακοίνωσε ο Τζον Κέρι.
"Βρισκόμαστε στα πρόθυρα τερματισμού των συνομιλιών επειδή είναι παράλογο ενώ συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί να καθόμαστε να προσπαθούμε να πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά", δήλωσε ο αμερικανός ΥΠΕΞ από την Ουάσιγκτον.
"Είναι από αυτές τις στιγμές όπου θα χρειαστεί να αναζητήσουμε άλλες εναλλακτικές", πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές για την μη τήρηση συμφωνίας που είχαν κάνει με τον Λαβρόφ στο θέμα του Χαλεπιού.
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ τόνισε πως είναι "τεράστιο" το έλλειμμα στην εμπιστοσύνη των ΗΠΑ προς την Ρωσία καθώς η Μόσχα συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι υποστηρίζοντας τον Άσαντ.
ΕΛΛΑΔΑ
Άνδρας σε περιοχή της Λάρισας κατήγγειλε ότι τον πυροβόλησε ο αδελφός του
14:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αιχμές η τελευταία ομιλία Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση και δυστυχώς δεν την έχει»
14:17
ΚΟΣΜΟΣ
«Θέλουμε να καταστρέψουμε ενεργειακές υποδομές στο Ιράν» λέει ο Χέγκσεθ - Η Τεχεράνη «απαντά» με χτυπήματα σε διυλιστήρια στον Κόλπο
14:15
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Παπαδημητρίου στην απονομή EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025: «Να αναγνωρίζουμε αυτούς που ξεχωρίζουν»
14:11
ΕΛΛΑΔΑ