Ιράν: Τουλάχιστον 627 νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις στον πόλεμο των 12 ημερών
Διασώστες εργάζονται στον τόπο της έκρηξης μετά από ισραηλινή επιδρομή στην Τεχεράνη του Ιράν
Iranian Red Crescent Society via APΤουλάχιστον 627 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 4.870 τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές επιθέσεις στο Ιράν, από την έναρξη του πολέμου στις 13 Ιουνίου δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας σε νεότερο απολογισμό των αρχών.
Οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν στην Τεχεράνη, έγραψε στην πλατφόρμα X ο εκπρόσωπος του υπουργείου Χοσεΐν Κερμανπούρ.
Το δίκτυο ανθρωπίνων δικαιωμάτων HRANA, με έδρα τις ΗΠΑ, ανέφερε ότι περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε διάστημα 12 ημερών, με βάση πληροφορίες και δημόσια διαθέσιμες πηγές.
Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στις πυρηνικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ιράν στις 13 Ιουνίου και σκότωσε επίσης πολλούς κορυφαίους επιστήμονες και ανώτατα στρατιωτικά στελέχη.
Από τις ιρανικές επιθέσεις στο Ισραήλ συνολικά 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 3.000 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ισραηλινές ιατρικές αρχές.
Ο πόλεμος των 12 ημερών έληξε χθες με εκεχειρία που συμφώνησαν οι δύο χώρες, οι οποίες είναι ορκισμένοι εχθροί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
AP: Η Τεχεράνη παραδέχεται πως οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της υπέστησαν «σοβαρές ζημιές»
Ο πρόεδρος Τραμπ λέει ότι «βλέπει» μια συμφωνία με την Κούβα
23:59
Η Πορτογαλία ανακοίνωσε πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Κριστίν
23:50
Πάτρα: Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία 23χρονου για εκβιασμό και απειλές
23:42
Γνωστός ακτιβιστής αφήνεται ελεύθερος στη Βενεζουέλα - Σημαντικό βήμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα
23:31