Μπενιαμίν Νετανιάχου: Ζητά να αναβληθεί η κατάθεσή του στη δίκη του για διαφθορά
Ανανεώθηκε:
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμιν Νετανιάχου
(Debbie Hill, Pool Photo via AP)Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε σήμερα να αναβληθούν οι ακροαματικές συνδριάσεις στη δίκη του για διαφθορά εξαιτίας των «περιφερειακών και παγκόσμιων εξελίξεων», μετά τη 12ήμερη κρίση με το Ιράν και ενώ συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας.
«Ζητούμε με σεβασμό από το δικαστήριο να διατάξει την ακύρωση των ακροαματικών συνεδριάσεων κατά τις οποίες ο πρωθυπουργός επρόκειτο να καταθέσει μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες», γράφει ο δικηγόρος του Νετανιάχου σε αίτημα που διαβιβάσθηκε στο δικαστήριο.
Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «είναι υποχρεωμένος να αφιερώνει όλο το χρόνο του και την ενέργειά του στη διαχείριση μέγιστης σημασίας προβλημάτων, εθνικών, διπλωματικών και ασφαλείας».
Αναχώρησε με 65 λεπτά καθυστέρηση το IC 57 - Με λεωφορεία οι επιβάτες μετά την πυρκαγιά στη Σίνδο
18:55
Πλημμύρισε ο δρόμος στο Λιμάνι της Πάτρας - Διακοπή της κυκλοφορίας προς Πύργο
18:44
Νέα μέθοδος για τη σχιζοφρένεια από Ισραηλινούς ερευνητές - Μέσω βαθιάς εγκεφαλικής διέγερσης
18:33
Το Κίεβο ευχαριστεί τον Ίλον Μασκ: Το Starlink μπλοκάρει ρωσικά drones και αλλάζει τον πόλεμο
18:22