Τουλάχιστον 16 νεκροί από κατολίσθηση στην Κολομβία
Κολομβιανός αναζητά την περιουσία του στην κατολίσθηση που σημειώθηκε
AP Photo/Fredy AmarilesΣτους 16 νεκρούς ανέρχεται ο νέος θλιβερός απολογισμός της κατολίσθησης που σημειώθηκε την Τρίτη (24/6) κοντά στην πόλη Μεδεγίν στην Κολομβία, ενώ ακόμη οκτώ άνθρωποι αγνοούνται.
Στο μεταξύ, τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να αναζητούν ανάμεσα στα χώματα και τη λάσπη στην περιοχή Μπέγιο, που καταπλάκωσαν σπίτια στην περιοχή, για να εντοπίσουν παγιδευμένους ή θύματα.
Η δήμαρχος της Μπέγιο, Λορένα Γκονσάλες, τόνισε πως το έδαφος είναι ακόμη «ασταθές», προσθέτοντας πως τα μέλη των σωστικών συνεργείων επιχειρούν διατρέχοντας «μεγάλους κινδύνους».
Υπενθυμίζεται ότι, η κατολίσθηση έπληξε την πόλη έπειτα από ισχυρές βροχές που προκάλεσαν υπερχείλιση κοντινού ρέματος, εξήγησαν οι αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χωριό στην Ελβετία «εξαφανίστηκε» από το χάρτη ύστερα από κατολίσθηση παγετώνα
Κατά 15% μικρότερος χρόνος αναμονής στις στάσεις λεωφορείων: Οι παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό των ΜΜΜ με πόρους πάνω από 900 εκατ.
08:55
Αγωγός πετρελαίου σε ρωσικό λιμάνι υπέστη ζημιές έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
08:51
«Ασπίδα» στην ενεργειακή κρίση το πάγωμα των τιμολογίων, οι επιδοτήσεις και το πλαφόν στα καύσιμα
08:48
Το Ιράν λέει ότι κατέρριψε αμερικανικό αεροσκάφος που αναζητούσε τον πιλότο - «Είναι σώος και ασφαλής» το μήνυμα Τραμπ
08:38