Ουκρανία: Δύο νεκροί και 14 τραυματίες από ρωσικό χτύπημα με drone σε πολυκατοικία
Ρώσοι στρατιώτες ενώ ετοιμάζονται να εκτοξεύσουν drone
(Russian Defense Ministry Press Service via AP)Τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 14, προκάλεσε η ρωσική επίθεση με drone στην πόλη της Οδησσού στην Ουκρανία.
Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) έπεσε σε πολυώροφη πολυκατοικία στην ουκρανική πόλη Οδησσό, στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν το πρωί του Σαββάτου (28/06) οι αρχές.
Τρία παιδιά ήταν μεταξύ των τραυματιών της νυχτερινής επίθεσης και ένα εξ αυτών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Κίπερ.
Η Ρωσία έχει εντείνει τα πλήγματα με drones και πυραύλους σε ουκρανικές πόλεις τις τελευταίες εβδομάδες ενώ οι διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου έχουν περιέλθει σε τέλμα.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Έρχονται τα hypercars με κινητήρες τζετ!
08:21
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Ταλαιπωρία...χιλιομέτρων σε Κηφισό λόγω δύο τροχαίων - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:20
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλεία: Ο 13χρονος με το ηλεκτρικό πατίνι προσπάθησε να αποφύγει σταθμευμένο όχημα - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
08:20
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τα επόμενα βήματα για το Phaistos Investment Fund: Σε συζητήσεις για νέο fund, πού θα επενδύσει
08:14
ΚΟΣΜΟΣ