«Απογοητευμένος» ο Τραμπ από τον Πούτιν - «Δεν είναι διατεθειμένος να βάλει τέλος στο πόλεμο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Jacquelyn MartinΟ Τραμπ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως αισθάνεται απογοητευμένος με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς δεν νομίζει πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι διατεθειμένος να βάλει τέλος στον συνεχιζόμενο πόλεμο με την Ουκρανία.
Ακόμη, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως θα συζητήσει με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αργότερα σήμερα.
Χθες βράδυ, ο ρεπουμπλικάνος δήλωσε πως κατά της τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον Ρώσο ομόλογό του δεν υπήρξε καμία πρόοδος ως προς την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός και του τερματισμού της ένοπλης σύρραξης.
Ο Τραμπ δήλωσε επίσης σήμερα πως πιθανόν θα είναι γνωστή μέσα στις επόμενες 24 ώρες η απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στην πρόταση που της επιδόθηκε μέσω της Αιγύπτου και του Κατάρ για την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός στον πόλεμο με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.
«Παράθυρο» Μαρινάκη για φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τη μεσαία τάξη και τις επιχειρήσεις
17:53
Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με σουγιά συμμαθητές της σε στάση λεωφορείου
17:48
Ινδονησία: Το ΥΠΕΞ καταδίκασε ισραηλινή επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο και άλλου κυανόκρανου
17:41
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland φέρνει το μέλλον της εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη
17:38