«Απογοητευμένος» ο Τραμπ από τον Πούτιν - «Δεν είναι διατεθειμένος να βάλει τέλος στο πόλεμο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Jacquelyn MartinΟ Τραμπ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως αισθάνεται απογοητευμένος με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς δεν νομίζει πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι διατεθειμένος να βάλει τέλος στον συνεχιζόμενο πόλεμο με την Ουκρανία.
Ακόμη, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως θα συζητήσει με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αργότερα σήμερα.
Χθες βράδυ, ο ρεπουμπλικάνος δήλωσε πως κατά της τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον Ρώσο ομόλογό του δεν υπήρξε καμία πρόοδος ως προς την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός και του τερματισμού της ένοπλης σύρραξης.
Ο Τραμπ δήλωσε επίσης σήμερα πως πιθανόν θα είναι γνωστή μέσα στις επόμενες 24 ώρες η απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στην πρόταση που της επιδόθηκε μέσω της Αιγύπτου και του Κατάρ για την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός στον πόλεμο με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.
Τραμπ: «Το Ιράν κάνει πολύ μεγάλες παραχωρήσεις, θα δούμε τι θα γίνει»
20:32
Χανιά: Βίντεο από τη στιγμή που ο 43χρονος μεταφέρει τη σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη
20:24
Ολλανδία: Έγινε ευθανασία για πρώτη φορά σε παιδί κάτω των 12 ετών
20:15
Reuters: Τραμπ και Ερντογάν έχουν στα σκαριά αγοραπωλησία κινητήρων για το τουρκικό μαχητικό Kaan
20:05