BRICS: Κάλεσμα για προστασία δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη χρήση τεχνητής νοημοσύνης
Το Ρίο ντε Τζανέιρο φιλοξενεί την 17η ετήσια σύνοδο κορυφής των BRICS
EFEΓια την ανάγκη μέτρων προστασίας από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) προκειμένου ν’ αποτρέψουν την υπερβολική συλλογή δεδομένων, επιτρέποντας τη χρήση μηχανισμών δίκαιων πληρωμών, θα καλέσουν οι ηγέτες των οικονομικά αναπτυσσόμενων χωρών της ομάδας BRICS σύμφωνα με ένα προσχέδιο απόφασης που διάβασε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Η αναφερόμενη ομάδα κρατών αφιερώνει μέρος των σημερινών συνομιλιών της στην τεχνητή νοημοσύνη, κατά τη διάρκεια μιας διήμερης διάσκεψης στο Ρίο ντε Ζανέιρο.
Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες που έχουν τις έδρες τους σε πλούσιες χώρες αντιστέκονται σε καλέσματα για την πληρωμή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, σχετικά με δεδομένα που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση των μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι ηγέτες των BRICS αναμένεται να αποκηρύξουν τον οικονομικό προστατευτισμό του Τραμπ
Τα κράτη του Κόλπου πιέζουν τις ΗΠΑ να «εξουδετερώσουν» οριστικά την απειλή του Ιράν
08:43
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35
New York Times: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έκαιγε για πάνω από 30 ώρες - Εκατοντάδες ναύτες κοιμούνταν στα πατώματα
08:34
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν νέο Βιετνάμ» απειλεί το Ιράν - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο - «Βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο
08:22