«Μπίλι πάμε»: Όταν ο Κλίντον έστησε τον Ομπάμα στην πόρτα του αεροπλάνου
Ούτε η Μισέλ Ομπάμα δεν είχε αφήσει τον σύζυγό της Μπαράκ να την περιμένει στην πόρτα ενός αεροπλάνου, όμως ο πλανητάρχης το... έζησε κι αυτό, χάρις τον Μπιλ Κλίντον.
Μετά την κηδεία του Σιμόν Πέρες στο Ισραήλ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε στην πόρτα του Air Force One, περιμένοντας και τον Μπιλ Κλίντον να επιβιβαστεί για να αναχωρήσουν για την Αμερική, όμως ο προκάτοχός του δεν φαινόταν έτοιμος να τον ακουλουθήσει.
Ο Μπαράκ Ομπάμα στάθηκε στην πόρτα του αεροσκάφους και βλέποντας τον Μπιλ Κλίντον να μην είναι διατεθιμένος να αφήσει την συζήτησή του, άρχισε να τον φωνάζει.
«Μπιλ πάμε», φώναζε, «Μπίλι».
Τελικά ο πλανητάρχης στάθηκε στην κορυφή της σκάλας του αεροσκάφους, που είχε ήδη θέσει σε λειτουργία τους κινητήρες του, και του φώναξε «Μπίλι πάμε, πρέπει να γυρίσω πίσω!». Αυτή ήταν και η... κομβική δήλωση που έκανε τον Μπιλ Κλίντον να επιβιβαστεί τελικά στο αεροσκάφος.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56