Γονάτισε... ξανά μπροστά στην Τζόρτζια Μελόνι ο Έντι Ράμα
Ο Έντι Ράμα γονατίζει μπροστά στην Τζόρτζια Μελόνι
APΓονατίζοντας χαιρέτισε την Ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά την άφιξή του στη Διάσκεψη για την Ανάκαμψη της Ουκρανίας στη Ρώμη την Πέμπτη (10/7).
Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο Έντι Ράμα υποδέχεται τη Μελόνι με την κίνηση αυτή, με τα πλάνα που την καταγράφουν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Αυτή τη φορά, η Μελόνι στη θέα του Ράμα να γονατίζει γύρισε την πλάτη για να επιστρέψει να τον υποδεχθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.
Υπενθυμίζεται πως, η κίνηση του πρωθυπουργού της Αλβανίας να υποδεχθεί γονατιστός την Τζόρτζια Μελόνι καταγράφηκε για πρώτη φορά τον Μάιο στη Σύνοδο Κορυφής στα Τίρανα.
Τότε, η Μελόνι περπατούσε στο κόκκινο χαλί, όταν ο Αλβανός πρωθυπουργός απομάκρυνε την ομπρέλα του και γονάτισε μπροστά της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Έντι Ράμα γονάτισε για να υποδεχθεί τη Τζόρτζια Μελόνι - Η έξυπνη απάντησή της
Ποιοι δικαιούνται ενίσχυση για τα καύσιμα με voucher ύψους έως 3.000 ευρώ
04:00
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνούν τα ρολόγια πίσω - Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά
03:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιες καταβολές θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
02:00
Τι αλλάζει σε δάνειο, ηλικιακά και εισοδηματικά όρια για το πρόγραμμα «Σπίτι μου 3
01:00