Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Έσσεξ - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής (13/7) στο αεροδρόμιο Σάουθεντ στο Έσσεξ και η αστυνομία, σύμφωνα με το SkyNews κάνει λόγο «σοβαρό περιστατικό».
Εικόνες στα social media δείχνουν ένα σύννεφο καπνού, ενώ μάρτυρας δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι είδε μια «τεράστια μπάλα φωτιάς».
Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η αστυνομία: «Βρισκόμαστε στο σημείο και συνεργαζόμαστε με όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι επιχειρήσεις θα διαρκέσουν αρκετές ώρες. Παρακαλούμε το κοινό να αποφεύγει την περιοχή όσο συνεχίζονται οι προσπάθειες».
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν εικόνες που απεικονίζουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται πάνω από τον αερολιμένα, ενώ αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στα τοπικά μέσα ότι είδε μια «τεράστια πύρινη σφαίρα».
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22