Η Συρία καταγγέλλει την «επικίνδυνη κλιμάκωση» από το Ισραήλ
Το κατεστραμμένο κτίριο του Υπουργείου Άμυνας της Συρίας, το οποίο στεγάζει το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου του στρατού, μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Δαμασκό
ΑΠΕ ΜΠΕΗ Συρία κατήγγειλε σήμερα Τετάρτη (16/7) ως «επικίνδυνη κλιμάκωση» τις επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον του αρχηγείου του συριακού στρατού και της περιοχής γύρω από το προεδρικό μέγαρο στη Δαμασκό, καθώς και στο νότιο τμήμα της χώρας.
«Η Συρία επιρρίπτει εξ ολοκλήρου την ευθύνη στο Ισραήλ για αυτήν την επικίνδυνη κλιμάκωση και τις συνέπειές της», υπογραμμίζει το υπουργείο Εξωτερικών στη Δαμασκό, επισημαίνοντας στην ανακοίνωσή του ότι οι βομβαρδισμοί είχαν στόχο κυβερνητικές υπηρεσίες και μη στρατιωτικές υποδομές.
Επιφυλάσσεται για το δικαίωμα της Συρίας «να υπερασπιστεί τα εδάφη και τον λαό της με όλα τα μέσα που προβλέπει το διεθνές δίκαιο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή - Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τώρα τη Συρία
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμοίβονται όσοι εργάζονται
00:30
Νέο γκράφιτι του Banksy στο Λονδίνο
23:57
Η Εσθονία θα αγοράσει από τη Νότια Κορέα πυραυλικά συστήματα αξίας 290 εκατομμυρίων ευρώ
23:48
Ολλανδία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος - Συνελήφθη η οδηγός
23:45