Βενετία: Φιλοδώρημα 45.000 ευρώ άφησε ο Τζεφ Μπέζος στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε για το γάμου του
Η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP File)Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας Il Gazzettino, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα στη Βενετία, φέρεται να άφησε φιλοδώρημα ύψους 45.000 ευρώ στο προσωπικό του επτάστερου ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε με τη νέα του σύζυγο, Λόρεν Σάντσεζ.
Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την είδηση και ότι στα σοκάκια της πόλης πολλοί κάτοικοι μιλούν εδώ και μέρες για την εντυπωσιακά γενναιόδωρη αυτή πράξη.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Μπέζος φέρεται να ξόδεψε για τον γάμο του στην Γαληνοτάτη που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες έως 30.000.000 δολάρια. Βάσει υπολογισμών, πρόκειται περίπου για το 0,013% της συνολικής κινητής και ακίνητης περιουσίας του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τζεφ Μπέζος «πουλάει» την Amazon - 25 εκατ. μετοχές σε ένα χρόνο
Πιτζάμα πάρτι για τον Τζεφ Μπέζος και την Λόρεν Σάντσεζ μετά τον γάμο - Τι φόρεσαν οι καλεσμένοι
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00