Λευκός Οίκος: Ο πρόεδρος Τραμπ διαγνώστηκε με χρόνια φλεβική ανεπάρκεια
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Evan Vucci)Με χρόνια φλεβική ανεπάρκεια διαγνώστηκε Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις καθώς παρουσίαζε οίδημα στο κάτω μέρος των ποδιών, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάρολαϊν Λέβιτ, διαβάζοντας την επιστολή του γιατρού, ανέφερε ότι πρόκειται για μια «ήπια» κατάσταση, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του προέδρου ήταν εντός των φυσιολογικών ορίων. Φυσιολογική ήταν επίσης η δομή και η λειτουργία της καρδιάς.
Ένας μικρός μώλωπας στο χέρι του Τραμπ, που ήταν εμφανής σε πρόσφατες φωτογραφίες του, αποδίδεται στις συχνές χειραψίες που κάνει και στη λήξη ασπιρίνης.
Η Λέβιτ είπε ότι η φλεβική ανεπάρκεια είναι μια «συνηθισμένη πάθηση» σε άτομα άνω των 70 ετών και δεν υπάρχουν ενδείξεις για εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση ή για κάποιο πρόβλημα στις αρτηρίες του προέδρου.
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16