Ιταλία: Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ αναστάτωσε τη Νάπολη
Επιχείρηση απεγκλωβισμού μετά από σεισμό στη Νάπολη
EPA/CESARE ABBATE/ ΑΠΕ ΜΠΕΣεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/7) στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, προκαλώντας αναστάτωση.
Έως τώρα δεν προκύπτει να υπάρχουν τραυματίες ή υλικές ζημιές, αλλά πολλοί κάτοικοι βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια και τα γραφεία τους και παραμένουν στις πλατείες της μεγαλούπολης του ιταλικού νότου.
Για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων και εκκενώθηκε το πανεπιστήμιο της Νάπολης «Φεντερίκο Σεκόντο».
Στις 30 Ιουνίου, στην ίδια περιοχή είχε σημειωθεί δόνηση 4,6 βαθμών, η ισχυρότερη των τελευταίων ετών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στη Νάπολη - Ο ισχυρότερος εδώ και 40 χρόνια
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν 17χρονος και 18χρονος για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα
20:15
ΔΙΕΘΝΗ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οι επιπτώσεις στην ελληνική αγορά LNG - Εκτεθειμένη η Ελλάδα
20:06
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Πυραυλικές επιθέσεις σε Τεχεράνη και Ισραήλ - Πιθανή χερσαία επιχείρηση του IDF στο Λίβανο
19:40
ΚΟΣΜΟΣ
Εκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου στη Ρώμη: Δύο τραυματίες, καταστροφές και εκκενώσεις
19:36
ΕΛΛΑΔΑ