ΝΑΤΟ και ΕΕ καταδικάζουν τις κυβερνοεπιθέσεις και υβριδικές επιθέσεις της Ρωσίας
Σημαίες της ΕΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕΗ Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τη Ρωσία για τις «κακόβουλες δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο» και τις υβριδικές επιθέσεις που πραγματοποιεί οι οποίες έχουν στόχο να υπονομεύσουν την ασφάλεια και τη δημοκρατία στην Ευρώπη και πέραν αυτής.
Η καταδίκη αυτή επακολούθησε της σημερινής απόφασης της Βρετανίας να επιβάλει κυρώσεις σε περισσότερους από 20 Ρώσους κατασκόπους, χάκερς και οργανισμούς στο πλαίσιο μιας «συνεχούς εκστρατείας κακόβουλης δραστηριότητας στον κυβερνοχώρο» που περιλαμβάνει επιθέσεις σε κυβερνήσεις και θεσμούς σε όλη την Ευρώπη.
«Η ΕΕ είναι πλήρως αλληλέγγυα με το Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχίζει να καταγγέλλει την απτή απειλή που συνιστά η Ρωσία για την ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου και των εταίρων του, συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανώτατος διοικητής ΝΑΤΟ: Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για την παράδοση Patriot στην Ουκρανία
Στα σκαριά συνάντηση χωρών για την αποστολή Patriot στην Ουκρανία - «Παρακολουθεί» το Κρεμλίνο
SPONSORED
Κολομβία: Drone με εκρηκτικά εντοπίστηκε κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Μπογκοτά
23:36
Εκλογική συντριβή για τους Εργατικούς στην Ουαλία - Πρωτιά του κόμματος υπέρ της ανεξαρτησίας
23:24
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 86-89: Στο «2-2» η σειρά και το Final Four της Αθήνας θα κριθεί στην Ισπανία
23:14
Νωρίτερα το πρώτο δρομολόγιο του Μετρό Θεσσαλονίκης από Δευτέρα 18/5
23:12