Ερντογάν σε Πούτιν: Οι νέες συγκρούσεις στη Συρία απειλούν ολόκληρη την περιοχή
O Ταγίπ Ερντογάν με τον Βλάντιμιρ Πούτιν σε παλαιότερη συνάντησή τους.
AP PhotoΟ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Ο Πούτιν συζήτησε με τον Ερντογάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις διμερείς ρώσο-τουρκικές σχέσεις, αναφέρει το TASS.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του, δήλωσε στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι οι νέες ένοπλες συγκρούσεις σε μια περιοχή των Δρούζων στη Συρία απειλούν την ειρήνη στην περιοχή.
Οι μάχες αυτές, μετά την αποχώρηση των συριακών δυνάμεων ασφαλείας από τη Σουέιντα, «δημιουργούν μια απειλή για ολόκληρη την περιοχή», είπε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι θεωρεί απαραίτητο το Ισραήλ να μην παραβιάζει τη συριακή κυριαρχία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τουρκία: Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε την αγορά δύο νέων πλωτών γεωτρυπάνων για έρευνες υδρογονανθράκων
Τουρκία: Επίσκεψη του προέδρου των ΗAE στην Άγκυρα - Υπεγράφησαν επτά συμφωνίες
Η Λευκωσία διαψεύδει ότι αναχαιτίστηκαν ιρανικοί πύραυλοι με κατεύθυνση την Κύπρο
12:50
Θεσσαλονίκη: 20χρονη σε κύκλωμα απάτης ηλικιωμένων - 250.000 ευρώ λεία σε ενάμιση μήνα
12:44
Με κομμένη την ανάσα για τα αντίποινα του Ιράν: «Νόμιμο καθήκον η εκδίκηση» λέει η Τεχεράνη
12:40
«Πυρά» Πούτιν για θάνατο Χαμενεΐ: Κυνική δολοφονία - Παραβιάζει κάθε ηθική και το Διεθνές Δίκαιο
12:35