ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος θα μειώσει το προσωπικό της κατά 23%
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μειώσει κατά 23% το εργατικό δυναμικό της, μέσω ενός συνδυασμού οικειοθελών συνταξιοδοτήσεων και απολύσεων.
Τον Ιανουάριο η EPA απασχολούσε 16.155 εργαζομένους. Μετά τις απολύσεις και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις ή συνταξιοδοτήσεις έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, το εργατικό δυναμικό της θα μειωθεί στους 12.448.
Η EPA προσφέρει επίσης έναν τρίτο γύρο εθελούσιας αποχώρησης, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των εργαζομένων της ενδέχεται να μειωθεί περαιτέρω, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2026 - Άνοιξαν οι εγγραφές (vid)
16:53
ΚΟΣΜΟΣ
Ρούτε: Το ΝΑΤΟ εργάζεται στα «επόμενα βήματα» για την ενίσχυση της ασφάλειας στην Αρκτική
16:44
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για Ιράν: Οι «ισχυρές επιλογές» Τραμπ - «Έτοιμοι και για πόλεμο» απαντά η Τεχεράνη
16:41
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρίνιο: Κεραυνός χτύπησε το γήπεδο του Παναιτωλικού - Tο εντυπωσιακό στιγμιότυπο
16:34
ΕΛΛΑΔΑ