ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Σαρκοζί καυχιόταν για το στήθος της Μπρούνι»

«Ο Σαρκοζί καυχιόταν για το στήθος της Μπρούνι»
REUTERS

Φωτιές έχει ανάψει στον Νικολά Σαρκοζί, ένας πρώην σύμβουλος του, ο Patrick Buisson, με τις καυτές αποκαλύψεις που έκανε στο βιβλίο La Cause du Peuple (The People’s Cause).

Ο Buisson, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα αναφέρει, ότι ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος, σχολίαζε και καυχιόταν για το στήθος της συζύγου του, Κάρλα Μπρούνι, ενώ τον χαρακτήρισε και ως «ψευτόμαγκα» που ουσιαστικά ήταν δέσμιος της όμορφης συζύγου του.

«Ο υποτιθέμενος γεννημένος ηγέτης ήταν στην πραγματικότητα ένας εύθραυστος γόης, ένας ψευτόμαγκας απόλυτα εξαρτημένος από την αγάπη. Ένας δυστυχισμένος που ψάχνει την αγάπη, ζώντας κάτω από την κυριαρχία μιας αυτοκρατορίας γυναικών», αναφέρεται στο βιβλίο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το independent.co.uk, ο πρώην στενός συνεργάτης του Σαρκοζί, τον παρουσιάζει ως διστακτικό και ανασφαλή, σε αντίθεση με την εικόνα του αποφασιστικού και τολμηρού ηγέτη που επιθυμούσε να βγάζει προς τα έξω.Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Buisson, ο Νικολά Σαρκοζί, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, μίλαγε με κολακευτικά λόγια για το στήθος της Μπρόυνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικολά Σαρκοζί, είναι ένας από τους επτά υποψήφιους για το χρίσμα της Κεντροδεξιάς στη Γαλλία, ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν το 2017 στη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ