Γάζα: Μέλος της Ερυθράς Ημισελήνου σκοτώθηκε απο ισραηλινό πλήγμα
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα
AP Photo/Ariel SchalitΗ Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε σήμερα πως ένα μέλος του προσωπικού της σκοτώθηκε και άλλα τρία τραυματίστηκαν σε ισραηλινή επίθεση εναντίον της έδρας της οργάνωσης στη Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Εξαιτίας του ισραηλινού πλήγματος προκλήθηκε πυρκαγιά στον πρώτο όροφο του κτιρίου, αναφέρει η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Τουλάχιστον 32 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν χθες στη Γάζα
Χθες Σάββατο, 32 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά και βομβαρδισμούς των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF) στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων 14 που περίμεναν τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του παλαιστινιακού θύλακα.
Από την πλευρά τους, οι IDF ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν έναν διοικητή της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς στη Γάζα.
SPONSORED
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2026
02:00
Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59