Γάζα: Μέλος της Ερυθράς Ημισελήνου σκοτώθηκε απο ισραηλινό πλήγμα
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα
AP Photo/Ariel SchalitΗ Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε σήμερα πως ένα μέλος του προσωπικού της σκοτώθηκε και άλλα τρία τραυματίστηκαν σε ισραηλινή επίθεση εναντίον της έδρας της οργάνωσης στη Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Εξαιτίας του ισραηλινού πλήγματος προκλήθηκε πυρκαγιά στον πρώτο όροφο του κτιρίου, αναφέρει η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Τουλάχιστον 32 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν χθες στη Γάζα
Χθες Σάββατο, 32 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά και βομβαρδισμούς των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF) στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων 14 που περίμεναν τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του παλαιστινιακού θύλακα.
Από την πλευρά τους, οι IDF ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν έναν διοικητή της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς στη Γάζα.
Ο Καραλής «πέταξε» στα 5,90 μ. στο Κλερμόν-Φεράν
19:58
Οι εμπορικές συμφωνίες «ισχύουν» λένε οι ΗΠΑ μετά τη δικαστική απόφαση για τους δασμούς Τραμπ
19:46
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 Ρίχτερ ανοιχτά των ακτών της Μαλαισίας
19:34
Γερμανία: Αντιδράσεις για την απόφαση της Deutsche Welle να κλείσει την ελληνική υπηρεσία
19:32