Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
Στρατιώτες της 127ης Ταξιαρχίας βάλλουν με κανόνι προς θέσεις του ρωσικού στρατού κοντά στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, Δευτέρα 2 Ιουνίου 2025
Anatolii Lysianskyi/Ukraine's 127th Separate Brigade via APΔύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε επιδρομή ρωσικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην περιφέρεια του Χαρκόβου, στη βορειοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας στην πλατφόρμα Telegram, ένας άνδρας και μια γυναίκα που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο βρήκαν τον θάνατο εξαιτίας του ρωσικού πλήγματος κοντά στο Βοβτσάνσκ, μια περιοχή την οποία είχε επισκεφθεί νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ρωσικά στρατεύματα είχαν εισβάλει κοντά στο Βοβτσάνσκ τον Μάιο του 2024, αλλά οι ουκρανικές δυνάμεις κατάφεραν να απωθήσουν τους εισβολείς και να ανακτήσουν τον έλεγχο του μεγαλύτερου τμήματος της περιοχής.
Το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε επίσης ότι αυξήθηκε σε επτά ο αριθμός των νεκρών από τη ρωσική πυραυλική επίθεση της Πέμπτης σε πολυκατοικία της πόλης Κραματόρσκ, στην περιφέρεια Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας.
SPONSORED
Άνοιξε η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου μεταξύ ΑΕΙ
11:50
Διαπραγματεύσεις στο «παρά πέντε» για την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Τα «ψιλά γράμματα» και οι ρήτρες
11:49
Ο Slimane έρχεται στο Θέατρο Λυκαβηττού για μια ιστορική μουσική βραδιά - Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου
11:43
Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο για συκοφαντική δυσφήμιση
11:39