Ρωσία: Άνδρας έκλεψε ασθενοφόρο για να κάνει... καλή εντύπωση στο ραντεβού του
Ασθενοφόρο στη Ρωσία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Alexander ZemlianichenkoΈνας μεθυσμένος άνδρας από την περιοχή Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία έκλεψε ένα ασθενοφόρο για να ...εντυπωσιάσει το ραντεβού του, ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών.
«Ένας 60χρονος κάτοικος της περιοχής με μακρύ ποινικό μητρώο, παρατηρώντας ότι ο οδηγός του οχήματος έκτακτης ανάγκης ήταν αφηρημένος και είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και έκλεψε το όχημα, θέλοντας να εντυπωσιάσει το αντικείμενο της αγάπης του φτάνοντας στο ραντεβού τους με στυλ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Οι γιατροί είδαν τι συνέβη και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε αμέσως τον άνδρα. Η εξέταση έδειξε ότι ο άνδρας ήταν μεθυσμένος. Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του για κλοπή και επανειλημμένη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο άνδρας μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οδηγοί ταξί και ασθενοφόρων εμφανίζουν χαμηλότερα ποσοστά θανάτου από Αλτσχάιμερ
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:23
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία- Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08