Χαμάς: Το ισραηλινό σχέδιο συνιστά νέο έγκλημα πολέμου
Οι μαχητές της Χαμάς στέκονται σε σχηματισμό πριν από την απελευθέρωση ομήρων στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025
AP Photo/Abdel Kareem HanaΤο σχέδιο του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης της Γάζας συνιστά ένα νέο έγκλημα πολέμου, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Χαμάς.
Η Ιορδανία καταδικάζει την απόφαση του Ισραήλ να αναλάβει τον έλεγχο της πόλης της Γάζας με ανακοίνωση του υπουργείου των Εξωτερικών.
Το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε χθες το σχέδιο για την κατάληψη της πόλης της Γάζας στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των πολεμικών επιχειρήσεων στον παλαιστινιακό θύλακα, παρά τις έντονες διαφωνίες της ηγεσίας του ισραηλινού στρατού και την διεθνή κατακραυγή για την εξέλιξη του σχεδόν διετούς πλέον πολέμου.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν παραμένει προσηλωμένο στις «κόκκινες γραμμές» του
07:17
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν μετά από επίθεση με drones στα Στενά του Ορμούζ
07:12
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές από το μεσημέρι - Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Μαΐου)
06:30
ΧΡΗΜΑ