Ο Τραμπ απομακρύνει τον επικεφαλής της εφορίας - Στη θέση του ο υπουργός Οικονομικών
O Μπίλι Λονγκ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Greg Nash/Pool via AP, FileΟ πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απολύει τον Μπίλι Λονγκ από τη θέση του ως επιεκφαλής της Εφορίας (IRS), μόλις δύο μήνες αφότου επιβεβαιώθηκε ο διορισμός του στη θέση, δήλωσαν στο CNNi τέσσερις πηγές με γνώση του θέματος.
Ο Τραμπ έχει ήδη επιλέξει τον Υπουργό Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ για να υπηρετήσει ως υπηρεσιακός επικεφαλής της Εφορίας, ενώ η κυβέρνηση αναζητά έναν πιο μόνιμο αντικαταστάτη, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους του Λευκού Οίκου.
Ο Τραμπ αναμένεται να προτείνει τον Λονγκ, πρώην βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για πρεσβεία, δήλωσαν στο CNNi τρεις από τις πηγές.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη.
Ο Λονγκ είχε ορκιστεί ως ο 51ος επίτροπος της IRS τον Ιούνιο, με θητεία που προβλεπόταν να διαρκέσει έως τον Νοέμβριο του 2027.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τραμπ απέλυσε την επικεφαλής στατιστικής υπηρεσίας του υπουργείου Εργασίας
Σπάτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην πυρκαγιά σε εργοστάσιο αθλητικών ειδών
19:20
Η δύναμη πυρός που έχουν συγκεντρώσει οι ΗΠΑ γύρω απο το Ιράν - Η μεγαλύτερη από το 2003 (pics)
19:10
Ταυτοποιήθηκε ο ένοπλος που προσπάθησε να εισβάλει στο θέρετρο του Τραμπ και έπεσε νεκρός από πυρά
18:58
«Με ενοχλούσαν οι φωνές, δεν κοιμόμασταν» λέει ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους στο Αίγιο (vid)
18:45