ΚΟΣΜΟΣ

Τρένο καθυστέρησε το δρομολόγιό του ώστε αδέσποτη σκυλίτσα να γεννήσει με ασφάλεια (vid)

Τρένο καθυστέρησε το δρομολόγιό του ώστε αδέσποτη σκυλίτσα να γεννήσει με ασφάλεια (vid)
YOUTUBE

Αυτός είναι μάλλον ο πιο σοβαρός και συγχρόνως ευχάριστος λόγος να καθυστερήσει σημαντικά το δρομολόγιο ενός τρένου και να υποβληθούν σε ταλαιπωρία εκατοντάδες επιβάτες.

Μια αδέσποτη σκυλίτσα στη Ρωσία βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ψάχνει ένα ήσυχο, ασφαλές και ζεστό μέρος για να γεννήσει. Το βρήκε πρόχειρα στο βαγόνι ενός τρένου, στη γραμμή Koltsevaya της Μόσχας, προκαλώντας αμηχανία στους εργαζόμενους που είχαν δύο επιλογές.

Είτε θα την απομάκρυναν ώστε να πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια ή θα της έδιναν τον χρόνο που χρειαζόταν εις βάρος των επιβατών που περίμεναν να μετακινηθούν. Επέλεξαν το δεύτερο σενάριο...

Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, το τρένο παρέμεινε στο αμαξοστάσιο και η πανέμορφη σκυλίτσα έφερε στον κόσμο οκτώ κουταβάκια παρουσία κτηνιάτρου που είχε στο μεταξύ ειδοποιηθεί. Όταν όλα πήραν τον δρόμο τους, ειδική ομάδα τοποθέτησε τη σκυλίτσα και τα κουτάβια σε ειδικά κλουβιά και τα μετέφερε σε καταφύγιο ζώων για να έχουν τη φροντίδα που απαιτείται μέχρι να βρεθούν ενδιαφερόμενοι να τα υιοθετήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ