«Σπουδαίους ανθρώπους» χαρακτηρίζει ο Τραμπ τους Ευρωπαίους - Συνομιλούν για την Ουκρανία
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Jacquelyn MartinΟ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «σπουδαίους ανθρώπους» τους Ευρωπαίους ηγέτες με τους οποίους έχει βιντεοδιάσκεψη την Τετάρτη (13/8) με θέμα την Ουκρανία, δύο ημέρες πριν από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Θα συνομιλήσω σε λίγο με Ευρωπαίους ηγέτες Είναι σπουδαίοι άνθρωποι που θέλουν να δουν να συναφθεί μια συμφωνία», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Truth Social.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε νωρίτερα στο Βερολίνο όπου συμμετέχει μαζί με τον καγκελάριο της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς, τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ και τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, σε βιντεοδιάσκεψη με τον Ντόναλντ Τραμπ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86, η μονιμότητα στο Δημόσιο και τα «μαθηματικά» της συναίνεσης - Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη
09:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Η Ρωσία δεν θέλει να συρθεί σε μια παγκόσμια σύρραξη» - Τι λέει ο Μεντβέντεφ για την Δύση
09:40
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Αγιόκαμπο και Πλαταμώνα από τη σφοδρή κακοκαιρία
09:25
ΕΛΛΑΔΑ
Χωρίς ταξί ξανά η Αττική Τρίτη και Τετάρτη - «Χειρόφρενο» τραβούν οι οδηγοί
09:15
ΚΟΣΜΟΣ