Βρέφη γεννήθηκαν σε πλοίο της ιταλικής Ακτοφυλακής
Όχι μόνο διέσωσαν περισσότερους από 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες που βρέθηκαν να παλεύουν με τα κύματα ανοικτά της Κατάνια, στη Σικελία, οι άνδρες της ιταλικής ακτοφυλακής αλλά έκαναν και τους μαιευτήρες φέρνοντας στη ζωή τρία βρέφη.
Ο λόγος για τους άνδρες της ιταλικής Ακτοφυλακής χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των οποίων σώθηκαν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με το SkyNews, τρεις γυναίκες που διεσώθησαν, γέννησαν ισάριθμα υγιέστατα παιδάκια πάνω στο πλοίο Dattilo της ακτοφυλακής.
Όπως μάλιστα έγινε γνωστό από τις ιταλικές Αρχές, τα βρέφη χαίρουν άκρας υγείας έστω και αν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είδαν το πρώτο φως δεν ήταν ιδανικές.
ΚΟΣΜΟΣ
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Τραμπ σε μελλοντικές εμφανίσεις - Ποια μέτρα ασφαλείας εξετάζει ο Λευκός Οίκος μετά την ένοπλη επίθεση
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Παντελεήμονας: 29χρονος σε αμόκ έσπασε πάνω από 30 αυτοκίνητα με ξύλινο κοντάρι
11:39
ΕΛΛΑΔΑ
Ξυπολυτάς στο CNN Greece: Drones, σένσορες στα δάση και περισσότερα πυροσβεστικά ενόψει καλοκαιριού
11:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Καμπανάκι» Τζιτζικώστα για πιθανές ελλείψεις καυσίμων μετά τον Ιούνιο αν συνεχιστεί ο πόλεμος (vid)
11:32
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ